Uutiset &
Kuulumiset

>

UUTUUS: Krögarklass pihvit

UUTUUS: Krögarklass pihvit

Perinteitä kunniottaen laadukkaaista raaka-aineista valmistetut Krögarklass murekepihvit ovat nyt saatavilla!

Valikoimassamme on kolme erilaista pihviä Wallenberg, Lindströminpihvi ja Lampaan medaljonki. Tuotteiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuotteet on hyvin maustettu. Nämä pihvit ovat todella hyvän makuisia korkealla lihapitoisuudella (yli 60%)!

Monikäyttöiset murekepihvit toimivat niin paremmassa lautastarjoilussa, buffet ruokailussa, fast food burgeriin sekä paloteltuna pienempiin annoksiin esim tortillassa.

Pihvit ovat kypsiä joten niiden valmistus on helppoa. Lämmitä uunissa tai pannulla!

Vasikanlihasta valmistettu klassikko perinteisen reseptin mukaan valmistettu. Aito Wallenberg tehty vasikanlihasta jolloin liha pehmeämpää ja vaalean sävyinen.

Wallenberg on perinteinen Ruotsalainen pihvi. Tuote on ammattikeittiöissä pidetty ”jos haluaa todella hyvin mureke pihvin niin sen pitää olla Wallenberg”

Tuotteen lihapitoisuus on 77%. Yhdessä myyntierässä on 38kpl pihvejä.

Lindströmin pihvi on Ruotsalainen perinnepihvi valmistettu perinteisellä reseptillä. Lindströmin pihvissä normaaliin mureketaikinaan verrattuna lisätään punajuurta ja enemmän sipulia.

Tuotteen lihapitoisuus on korkea 62%. Yhdessä myyntierässä on 40 kpl pihvejä.

 

Medaljonki on valmistettu lampaan ja naudanlihasta. 2kpl riittää loistavaan annokseen. Korkean lihapitoisuuden ansiosta tuote on lihaisa ja maistuu aromikkaalta lampaan lihalta. Tuotteessa maistuu sopivasti valkosipulin ja yrttien maut jotka rikastavat tuotteen makua.

Tuotteessa on korkea lihapitoisuus 65%, josta on suurin osa lammasta 37% ja nautaa 25%

Yhdessä laatikossa on 83kpl pihvejä.

 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää