Paistettua siikaa, avokadoa ja bearnaisemajoneesi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Ainekset

2kpl 150g siikafilee
240 g Salud Pakaste avokadokuutio
10 g Seesamsiemenet
3kpl Kukkakaali-Wingsejä
50 g Voi
20 g Rypsiöljy
1rkl Nonna’s Sitruunavinegrette
Pippuri
Suola
Nonnna’s Bearnaisemajoneesi
Koristeyrtit

Valmistusohje


1. Puhdista siika ja poista ruodot. Mausta suolalla ja pippurilla. Jätä siika huoneenlämpöön hetkeksi.
2. Pyöräytä avokadokuutiot Sitruunavinaigretissä ja paahdetuissa seesaminsiemenissä. Nosta jääkaappiin marinoitumaan.
3. Paista kukkakaali-wingssit uunissa 180 °C 20min.
4. Lisää puolet voista pannulle, kun voi ei enää tirise on pannu valmis. Nosta siika pannulle, paista ainoastaan nahkapuolelta keskilämmöllä, älä kääntele siikaa. Kun siian nahaton puoli alkaa muuttamaan väriä, lisää pannulle loput voista ja anna sen sulaa pannulla. Nostele sulanutta kuumaa voita siian päälle niin kauan, kunnes siian väri muuttuu. Nosta siika pois pannulta ja jätä lepäämään huoneenlämpöön hetkeksi.
5. Kasaa marinoiduista avokadoista lautasen keskelle keko. Nostele rapeat kukkakaali-wingsit lautaselle. Nosta siika avokadojen päälle.
6. Viimeistele annos Bearnaisemajoneesilla ja valitsemillasi yrteillä.

2 annosta

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää