Konseptit

Haluatko tarjota asiakkaillesi pizzaa, nachoja, fingerfoodeja tai siipiä helposti, nopeasti ja näyttävästi? Fort Delin konseptit tarjoavat ratkaisun tähän!

Meiltä saat kioskeihisi helposti valmistettavissa olevat, laadukkaat tuotteet, jotka takaavat asiakkaillesi herkullisen makuelämyksen. Me myös brändäämme kioskinne konseptin mukaiseksi ja koulutamme henkilökuntanne käyttämään tuotteitamme oikein.

Zapala

Zapala-palapizzakonsepti on nopea, kustannustehokas ja maistuva pizzapalakonsepti. Pizzahouse Zapala® -konseptin tarina sai alkunsa kesällä 2022 ja se on helppo toteuttaa erilaisilla Zapala-teippauksilla ja brändätyillä elementeillä.

Muchos Nachos

Muchos Nachos -konsepti on helposti toteutettavissa, missä tahansa halutaan tarjota nachoja helposti näyttävällä ja leikkisällä tavalla. Muchos Nachos® -konsepti sai alkunsa vuonna 2014.

Texas Pete-ruokavaunu

Texas Pete -ruokavaunuumme voi törmätä ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa. Yhteistyökumppaneillamme on mahdollisuus lainata ruokavaunua myös omiin tilaisuuksiinsa. Texas Pete Bar-B-Guru -vaunun laitteisto on suunniteltu taipumaan moneen eri konseptiin. Vaunusta löytyy grilli, tasoparila, rasvakeittimiä, lämpökaappi, kylmävetolaatikostot, juomakaappi ja ranskanperunapiste. 

Meidän tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle kaikki mahdollisimman helpoksi. Kaikki on mietitty valmiiksi ja kaikki konseptimme ovat helposti muokattavissa ja toteutettavissa erilaisiin paikkoihin. Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme, niin kerromme lisää!

Päivämäärä

11.-13.6.

Tapahtuma

Sideways

Tiedustelut

Riikka Mäkitalo

Myyntipäällikkö

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää