Uutiset &
Kuulumiset

>

Nonna’s -tuoteperheen ulkoasu uudistuu täysin!

Nonna’s -tuoteperheen ulkoasu uudistuu täysin!

Kotimaisten Nonna’s-kastikkeiden tuoteperhe on vuosien varrella laajentunut runsaasti, ja kaikki etiketit haluttiin nyt yhtenäistää. Kastikkeiden etiketit ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Uusi ilme on moderni, selkeä ja raikas. Etiketin taustaväristä tunnistaa helposti tuoteryhmän, ja pisaran väristä tunnistaa tuotteen makuvariaation. Salaattikastikkeissa taustaväri on vihreä, vinaigreteissä violetti, majoneeseissa harmaa ja vegaanisissa majoneeseissa vaaleankeltainen.

Nonna’s-kastikkeiden historia juontaa juurensa vuoteen 2016, jolloin kehitettiin sarjan ensimmäiset tuotteet. Nonna’s-brändi syntyi tarpeesta saada laadukkaita, ravintolatasoisia, kotimaisia kastikkeita. Kuten jo nimi Nonna (isoäiti Italiaksi) lupaa, tuotteissamme maku on aina kohdallaan. Kaikki Nonna’s-tuotteet valmistetaan Suomessa ja tuotekehitys tehdään Fort Delin omassa demokeittiössä Vantaalla.

Nonna’s kastikkeiden ehdoton vahvuus on laadukkuus, tasalaatuisuus sekä monikäyttöisyys. Valmistamme kastikkeet aina pienissä erissä ja näin takaamme laadun sekä mahdollisuuden kastikkeiden räätälöintiin. Ensimmäinen tuotteemme oli sitrusvinaigrette, jonka erityisominaisuus on kastikkeen helppokäyttöisyys maun ollessa täysin sama ensimmäisestä pisarasta viimeiseen. Sama periaate toteutuu kaikissa Nonna’s-tuotteissa.

Tällä hetkellä valikoimassamme on 26 eri tuotetta, ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja seuraamme maailmalla tulevia uusia trendejä. Kastikkeitamme
voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä sekä osana maustamista.

Löydä uusi suosikkisi jo tänään!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää