Uutiset &
Kuulumiset

>

Fort Delin demokeittiössä valmistaudutaan Bocuse d’Or -kilpailuun

Fort Delin demokeittiössä valmistaudutaan Bocuse d’Or -kilpailuun

Huippukokki Kristian Vuojärvi valmistautuu tiiminsä kanssa Bocuse d’Orin karsintoihin Fort Delin demokeittiössä. Vuojärvi on johtanut pitkään Suomen kokkimaajoukkuetta ja luotsaa tällä hetkellä useampaa omaa ravintolaa. Bocuse d’Or on Lyonissa järjestettävä intensiivinen maailmanluokan kokkikilpailu.

Demokeittiö tarjoaa loistavat puitteet työskentelylle ja näin poikkeusaikoina perinteisiin oppilaitosten tiloihin ei ole ollut pääsyä. Kristian Vuojärvi löysi tiensä Fort Delin tiloihin työntekijöidemme ammattikeittiö taustan kautta, yrityksenä tarjoamme mieluusti tilan ja työrauhan työskentelylle. Vuojärven tiimiin kuuluu hänen lisäksi assistentti Joona Paastela sekä valmentaja Janne Töllinen.

Vuojärvellä on erinäisistä maailmanluokan kilpailuista saavutettuja sijoituksia ja nyt tavoitteena saavuttaa Suomelle kauan odotettu kultamitali. Vuojärvi kertoo, että osallistuminen Bocuse d’Or kilpailuun on ollut hänelle unelma jo 18-vuotiaasta lähtien ja nyt ensi kerran on mahdollisuus lähteä tavoittelemaan tätä unelmaa. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava välineistö harjoittelulle ja uusi ympäristö tuo oman inspiraationsa sekä rauhan työskentelylle.

Tarjoiltaviin annoksiin on tarkat ohjeistukset, joita tulee noudattaa. Kisa-aika on noin 5 tuntia ja tämä käy hyvin intensiivisestä urheilusuorituksesta. Vuojärven tiimi tekee tarkkaa työtä ja kaikki tehdään käsityönä. Tässä kohtaa Vuojärven ruokien teema ja suunnitelmat ovat vielä salaisuuksia, joita ei paljasteta. Kilpailuissa ruuan maun ja esillepanon tulee olla viimeisen päälle, mutta myös muita asioita työskentelytavoista lähtien arvioidaan.

On ilo ja kunnia saada Vuojärven tiimi Fort Delin tiloihin työskentelemään sekä toivotamme hänelle paljon onnea!

Mikäli yritykselläsi on tarvetta tasokkaalle työskentelytilalle ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää