Uutiset &
Kuulumiset

>

Fort Deli sai Menestyjä- ja Kasvaja-luokitukset

Fort Deli sai Menestyjä- ja Kasvaja-luokitukset

SeaGood Oy Fort Delille on myönnetty Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-luokitukset. Saimme myös Bisnode Finland Oy:n myöntämän korkeimman AAA -luottoluokituksen.

Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään kuuden eri osa-alueen mukaan. Nämä osa-alueet ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Menestyjäpisteet kuvaavat yrityksen taloudellista menestystä ja suorituskykyä.

Kasvaja-sertifikaatti puolestaan voidaan myöntää kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille. Kasvaja-sertifikaatti on näkyvä todiste kasvusta ja yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

Bisnoden AAA -korkein luottoluokitus edellyttää vakiintunutta toimintaa, positiivista tai ei-negatiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta. AAA-luottoluokkaan kuuluu vain 2,7 prosenttia suomalaisista yrityksistä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää