Uutiset &
Kuulumiset

>

Vegwaren ekologiset kertakäyttöastiat nyt valikoimassamme!

Vegwaren ekologiset kertakäyttöastiat nyt valikoimassamme!

Fort Deli edustaa Vegwaren laadukkaita, biohajoavia tuotteita Suomessa.

Vegware tuottaa biopohjaisia, luonnollisesti hajoavia kertakäyttöastioita. Tuotteet ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös korkealaatuisia ja käy­tännöllisiä. Laaja valikoima (yli 250 tuotetta) kattaa kaikkea ruokailuvä­lineistä erilaisiin astioihin, pilleihin, mukeihin ja takeaway-pakkauksiin. Valikoimasta löytyy mm. kierrätysmateriaaleista tehtyjä eri kokoisia pah­vimukeja ja niihin sopivia PLA:sta*) valmistettuja kansia. Kasvipohjaisesta PLA:sta valmistetut tuotteet ovat kevyitä, kestäviä, turvallisia ja myrkyt­tömiä.

Tule tutustumaan Vegwareen ja muihin Fort Delin tuotteisiin Fast Food & Cafe & Ravintola -messuille 6-7.3.2019 osastolle 1e30!

Go plastic free with Vegware!

*) PLA eli polylaktidi on täysin kasvipohjaista ja kompostoituvaa. Monikäyttöinen PLA voidaan valmistaa esim. maissitärkkelyksestä tai sokeriruo’osta ja se vastaa monilta ominaisuuksiltaan muovia. PLA kompostoituu täysin 12 viikossa oikeissa olosuhteissa.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää